Bij ProjectsOne is het motto, wat willen jullie in plaats van zo hoort het dus doe het maar zo. Ik hoop nog lang met ProjectsOne samen te werken.

Andreas van Wijk

EPZ

Seminar duurzaam verbeteren in de (langdurige) zorg
Waar: Breukelen
Wanneer: 31 mei
Tijd: 13:30 tot 17:30
Aanmelden info@projectsone.nl

Professionele ondersteuning
in complexe vraagstukken.

Suzette van der Zanden

Vitens

Nieuwe Leergang
Advanced Data Analytics / Big Data

Oog voor alle aspecten
in de organisatie.

Roland van Wegberg

Schiphol

Diensten & Projecten

Trainingen & opleidingen

Uzelf, uw team, uw organisatie verbeteren?
ProjectsOne helpt u verder.

Sterke organisaties zijn flexibele organisaties. Zij overleven, versnellen hun processen en realiseren concurrentievoordeel door voor hun klanten tot het uiterste te gaan. Met Lean- en Six Sigma-trainingen, projectcapaciteit én organisatieadvies realiseert ProjectsOne meer flexibiliteit en een hogere klanttevredenheid. Versterk uzelf, uw team of uw complete organisatie.

Van trainingen tot op het hoogste niveau, tot projectcapaciteit voor Business Process Improvement. Bij ProjectsOne vindt u een schat aan kennis en ervaring. Zo ondersteunen we organisaties bij ingrijpende, complexe veranderingen. En met die praktijkervaring hebben we ruime ervaring opgedaan om onze trainingen te verrijken met concrete, praktische cases. Zo gaan onze consultancy en trainingen hand in hand, vanuit een belangrijk principe: voordoen, meedoen en zelf doen. Onze aanpak om u zo snel mogelijk op een hoger niveau succesvol te krijgen.

ProjectsOne, Introductieworkshop Continu Verbetercoach