ProjectsOne geeft LSS Black Belt examentraining bij KLM op Schiphol

mei 15, 2017

Vast onderdeel van de Lean Six Sigma trainingen van ProjectsOne is een examentraining. Aan het eind van iedere training worden er een aantal uren uitgetrokken om te oefenen voor het theoretisch examen. Tijdens de Lean Six Sigma Black Belt training in Amersfoort was hier helaas geen ruimte voor.

Dit is geen enkel probleem voor ProjectsOne, dan wordt er gewoon een extra afspraak gemaakt om alsnog te oefenen en het liefst doen wij dit op locatie. Cursist Hans Kelder van KLM was bereid dit te organiseren. Een rondleiding door hangar 14, waar toestellen van KLM worden onderhouden, was de start van het bezoek. Hier is de KLM druk bezig met het vervangen van de stoelen van de verschillende Economy classes. De stoelen zaten heerlijk!  Vervolgens was er nog ruimte om Black Belt examenstof te oefenen. ProjectsOne neemt de theoretische examens af in de vorm van een pittige case om de cursisten goed voor te bereiden op de praktijk. Wat extra ondersteuning en oefening is dan ook zeer welkom. Binnenkort wordt het examen afgenomen. Heel veel succes allemaal!

Van links naar rechts: Jochem Liplijn van Liplijn Consulting (slecht zichtbaar), Hans Kelder van KLM, Do Ykema van Volksbank, Jan Hangelbroek van Waternet.