(Junior) frontender/full-stack developer

augustus 17, 2016

Junior Frontender/full-stack developer

Per direct hebben wij plaats voor een briljante Frontender, voor een periode van minimaal 6 maanden, met de mogelijkheid voor vast dienstverband. Het briljante idee voor automatische planningssoftware staat en heeft zichzelf in de praktijk al bewezen, het ontbreekt alleen nog aan een GUI om alle krachtige rekentools en overzichten van de planning te kunnen ontsluiten aan de planner.

Wij zijn op zoek naar een leergierig persoon die ons kleine team voor langere tijd komt versterken bij dit mooie start-up project. Je zal aan de voeten staan van de GUI en de software langzaam uitbouwen tot een geavanceerd planningspakket.

Over ons
ProjectsOne is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit 11 enthousiaste, ervaren professionals met uitgebreide kennis van het verbeteren van processen en organisaties. We voeren projecten uit, geven trainingen, doen coaching trajecten en begeleiden implementaties. Omdat een organisatie geen proeftuin is en  veranderingen al complex genoeg zijn, gaan wij samen met onze klanten voor: in één keer goed.

Over de functie
YouPlan werd ontwikkeld door ProjectsOne om onze klanten te helpen om complexe planningen flexibel in te vullen. YouPlan is bewezen succesvol en de vraag naar dit product stijgt met de dag. Het is aan jou om YouPlan verder uit te werken: zowel in het beheer als in nieuwe toepassingen. Daarnaast ontwikkel je nieuwe technologie, zoals mobile apps en web-applicaties. Je werkt in een team samen om YouPlan tot een succes te maken.

Over jou
We zoeken een ervaren Frontender die praktisch en enthousiast is. Je hebt een HBO/academische denkniveau, affiniteit met IT, hobbymatig, studie of professioneel.  Goed ontwikkeld abstract denkvermogen. Vanzelfsprekend denk je graag mee over oplossingen en stel je je proactief op. Ervaring met javascript, in het bijzonder populaire libraries en technieken (npm, node, ReactJS, AngularJS etc.) Je gaat voor het bereiken van resultaten en bent flexibel.

Verder vragen we:

  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Minimaal 2 jaar ervaring met Javascript Frameworks.
  • Ervaring met ReactJS
  • Ervaring met Redux en UX (user experience) is een plus!
  • Bereid tot regelmatig te werken in ons kantoor te Breukelen.
  • Een enthousiaste “can do”-mentaliteit.
  • Gevoel voor humor

Wat bieden wij?
Bij ProjectsOne werk je met het beste team, samengesteld uit verschillende achtergronden en disciplines. We bieden een plek waarin je professionele en persoonlijke groei gegarandeerd is en waarin training, coaching en feedback een integraal onderdeel zijn van je werk. Je komt te werken in een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie de belangrijkste waarden zijn.
ProjectsOne staat voor flexibiliteit. Het spreekt daarom voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke pakket van arbeidsvoorwaarden bieden.

Geïnteresseerd? 

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sven den Boer  op 023-7078115 of stuur je reactie naar sven.denboer@projectsone.nl