Junior Consultant Continue Verbeteren

april 25, 2018

(Regio Rotterdam en omstreken)

Over de functie
Als Junior Consultant ben je medeverantwoordelijk voor het begeleiden van diverse (verbeter)projecten en/of programma’s bij onze relaties. Tevens geef je Lean workshops en begeleidt medewerkers en management bij onze relaties. Je detecteert nieuwe mogelijkheden bij bestaande en nieuwe klanten en werkt samen om deze tot opdrachten te maken. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk vloeiend uitdrukken in het Nederlands en Engels. Ook ben je in staat om bedrijfsprocessen te doorgronden. De eerste periode werk je onder leiding van één van onze Master Black Belts en volg je onze Lean en Six Sigma opleidingen. Na verloop van tijd werk je steeds meer zelfstandig en kun je uiteindelijk doorgroeien naar Master Black Belt.

Over jou
Je hebt een afgeronde hbo of academische studie, bijvoorbeeld bedrijfskunde.  Je hebt flexibiliteit en creativiteit in het bloed zitten en samenwerking in je DNA. Je gaat voor het bereiken van resultaten en bent flexibel. Flexibiliteit vraag je ook van je collega’s en is eigenlijk een arbeidsvoorwaarde voor je. Parttime werken is mogelijk, evenals werken vanuit huis. Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om niet alleen privé en werk in balans te houden, maar ook om nog verder te groeien en je te ontwikkelen en wij helpen je daar graag bij.

Wat moet je in huis hebben?
Minimaal 1 jaar ervaring in het toepassen van Continue Verbeteren middels het verzorgen van workshops/trainingen en het succesvol implementeren van verbeterprojecten; ervaring met het zelf succesvol afronden van Lean en/of Agile, Six Sigma projecten in de praktijk. Wij zoeken enthousiaste mensen met IQ en EQ; analytisch, sociaalvaardig en met een drijfveer klanten en collega’s te helpen succesvol te zijn. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde HBO/WO  studie
 • Opleiding Lean Manager en/of Green Belt
 • Ervaring als projectmanager op het gebied van procesverbetering of transformatie
 • Bij voorkeur ervaring met Agile/Scrum
 • Communicatief vaardig
 • Ondernemend
 • Flexibel
 • Goed relativeringsvermogen en gevoel voor humor
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Bereidheid tot reizen
 • In bezit van rijbewijs B
 • Bereidheid tot het geven van trainingen en workshops

Wat hebben wij te bieden?
Het beste team met verschillende achtergronden en disciplines. Een plek waarin je professionele en persoonlijke groei gegarandeerd is en waarin training, coaching en feedback een integraal onderdeel zijn van je werk. De kans om samen met je collega’s ProjectsOne verder uit te bouwen. Een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn. Het spreekt voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke pakket van arbeidsvoorwaarden bieden, want wij zijn ook flexibel.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Berna den Boer  op 023-7078115 of stuur je reactie naar berna.denboer@projectsone.nl