• nl
 • Laatste nieuws 10-01-2019

  Continu Verbeteren; van Green Belt naar Black Belt ?

  • Black belt
  • six sigma

  Stel, u loopt tegen een zeer complex verbeterproject aan. Qua organisatie, structuur, complexiteit en/of hoeveelheid van data en meerdere mensen in het project- of verbeterteam. En u gaat dit geheel leiden? Dit vergt een verdieping en verbreding van uw kennis van Six Sigma en een aanvulling op uw competenties als verandermanager.

  De Green Belt to Black Belt training bestaat uit een geschikte mix van theorie, praktijkvoorbeelden en oefening. De theorie wordt op een toegankelijke manier behandeld, aan de hand van 5 fases: Define, Measure, Analyse, Improve en Control. Hierdoor raakt u vertrouwd met de meest gebruikte tools en de geleerde stof wordt via voorbeelden vanuit uiteenlopende branches meteen toepasbaar. Tijdens de training kunt u hier direct mee aan de slag. Zo oefent u de theorie aan de hand van een realistische opdracht en worden (lopende) projecten van uzelf en andere deelnemers uitgebreid besproken.

  11 februari start onze volgende Green Belt to Black Belt opleiding. Inschrijven kan hier.

  Wilt u uw kennis op het gebied van Six Sigma continu blijven verbeteren? Mail ons via info@projectsone.nl of bel naar 085-2012161

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.