Corona protocol bij ProjectsOne

Fijn dat je interesse hebt om je bij ons te oriënteren op een training of opleiding.
Gelet op de maatregelen omtrent Covid-19 willen wij je hier informeren over de maatregelen die wij hebben getroffen om jouw gezondheid en die van anderen niet in gevaar te brengen. Op die manier vechten we samen tegen corona.

Naast het volgen van een training in de virtual classroom, kun je er ook voor kiezen om een deel online of thuis te doen en een ander deel op onze locatie in Breukelen.
Ook bieden wij in de zomer extra trainingen aan op het gebied van Lean en/of Six Sigma
Onze examens worden overigens volledig online afgenomen, wat naast het vermijden van de gezondheidsrisico’s ook nog eens reistijd scheelt.

Vanaf juni worden er weer beperkt trainingen gegeven in een echt klaslokaal. 
Dit zijn de door ons genomen maatregelen, met het verzoek je daaraan te houden.

Hygiene
Bij binnenkomst staat er een pomp met reinigingsmiddel en het verzoek om hier gelijk bij binnenkomst gebruik van te maken.
Na iedere dag wordt er uitgebreid schoongemaakt op ons kantoor. 

Afstand houden
De ruimte in het lokaal wordt dusdanig benut dat er genoeg ruimte is voor iedere cursist en trainer om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Op de trap mogen zich slechts 2 personen tegelijk begeven die ook nog in dezelfde richting gaan.

Groepsgrootte
Normaliter geven wij training aan groepen van 12 personen.
Zolang de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM dit voorschrijven hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 9 personen teneinde de onderlinge afstand te kunnen waarborgen.
Naast trainingen zullen er geen andere werkzaamheden worden uitgevoerd op kantoor. Onze medewerkers werken nog zo veel als mogelijk thuis en zullen derhalve niet op kantoor zijn.

Ziekteverschijnselen
Wellicht ten overvloede, maar heb je last van koorts, benauwdheid, hoesten e.d. meldt je dan af en kom niet naar de training.

Extra maatregelen
Mocht je hier prijs op stellen dan hebben wij een mondkapje beschikbaar per cursist op iedere trainingsdag.
De lunch zal in het lokaal dienen te worden genuttigd en wordt verstrekt in de vorm van een lunchpakket. 

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.