Corona protocol bij ProjectsOne

Hygiëne
Bij binnenkomst staat er een pomp met reinigingsmiddel en het verzoek om hier gelijk bij binnenkomst gebruik van te maken. Ook tussendoor kun je hier regelmatig gebruik van maken.
Na iedere dag wordt er uitgebreid schoongemaakt op ons kantoor. 

Afstand houden
De ruimte in het trainingslokaal wordt dusdanig benut dat er genoeg ruimte is voor iedere cursist en de trainer om minimaal 1,5 meter afstand te houden. Op de trap mogen zich slechts 2 personen tegelijk begeven die ook nog in dezelfde richting gaan.

Groepsgrootte
Zolang de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM dit voorschrijven hanteren wij een groepsgrootte van maximaal 9 personen teneinde de onderlinge afstand te kunnen waarborgen.

Ziekteverschijnselen
Wellicht ten overvloede, maar heb je last van koorts, benauwdheid, hoesten e.d. meldt je dan af en kom niet naar Breukelen en laat je testen. 

Extra maatregelen

Bij binnenkomst zal er een QR-check plaatsvinden. Indien geen geldige QR-code dan zal de toegang tot de trainingslokatie helaas geweigerd worden.

Indien gewenst is er voor iedere cursist een mondkapje aanwezig. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht maar wordt wel aangeraden.

Bij binnenkomst staan er waterkannen, met glazen gereed. Indien gewenst kun je daar je eigen kan vullen met water en die is dan gedurende de hele trainingsdag voor jou. Uiteraard is dit naast koffie, thee, chocolademelk en ’s middags een blikje fris.

De lunches worden apart verpakt en kunnen in onze kantineruimte, in het lokaal of tijdens een kleine lunchwandeling worden genuttigd.

Aanvullende maatregelen met betrekking tot onze dienstverlening

Coronavirus (Covid-19) en dienstverlening ProjectsOne.

Wij realiseren ons terdege dat het Coronavirus heel veel impact heeft op onze klanten.

Tegelijkertijd kunnen wij niet anders dan het officiële beleid van de overheid volgen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19

Voor al onze medewerkers gelden bij het uitvoeren van onze opdrachten en geven van trainingen ook deze maatregelen.

Als u een klassikale training bij ons volgt of heeft geboekt, zijn de volgende zaken voor uw gezondheid van toepassing:

  • Contoleer altijd de laatste informatie van het RIVM
  • Voor u op pad gaat naar de training, controleer of u zonder klachten en koorts bent
  • Heeft u wel klachten? Meld u af voor de training dag en laat u testen, de gemiste training dag(en) kunt u bij de eerstvolgende geplande training inhalen, het is in gevallen mogelijk om in overleg met de trainer, de training via een video verbinding te volgen.
  • Hoe het verder gaat bij onze trainingen ziet u hier.

Neemt u bij vragen contact op met ons via: 085-2012161 of info@projectsone.nl, 

Mochten er klanten zijn die maatregelen treffen die verder gaan dan het huidige wettelijke kader, dan hebben wij daar natuurlijk alle begrip voor, maar moeten we ook het gesprek voeren met elkaar over eventuele (annulering)kosten op basis van de gemaakte afspraken.