Data analyseren in de Minitab© Bootcamp

augustus 14, 2017

Stop met aannames en start met de juiste interpretatie van data in de Minitab Bootcamp.

Databestanden

Organisaties beschikken over enorme hoeveelheden data. Prima, zo is cijfermatig ons proces in kaart. Dit biedt veel mogelijkheden om, via data-analyse, tot procesverbetering te komen. Met behulp van wiskunde en statistiek kan de data gevalideerd en geanalyseerd worden. Vaak zijn deze methodes echter tijdrovend en foutgevoelig, vanwege moeilijke formules en complexe berekeningen. Er bestaat een eenvoudig alternatief “Minitab”.

Minitab

Minitab is een software programma die de data-analyse eenvoudiger maakt. In een gebruiksvriendelijke omgeving is het nu mogelijk om alle benodigde analyses en berekeningen uit te kunnen voeren, zonder over een academische graad in de statistiek te beschikken. Om het programma op de juiste wijze te gebruiken is deskundige instructie vereist. Hierom organiseert ProjectsOne regelmatig de “Minitab Bootcamp” training. In deze eendaagse training wordt geleerd hoe Minitab op de juiste manier te gebruiken. Doel van de training is, om je in staat te stellen de juiste conclusies te verbinden aan de verzamelde data.

Wilt u het seizoen goed beginnen? De eerstvolgende training staat gepland op dinsdag 29 augustus. In de brochure http://projectsone.nl/trainingen-opleidingen/data-analyseren-tijdens-de-bootcamp-minitab/ staat precies wat je van deze dag mag verwachten. Wacht niet langer en laat u inspireren door onze deskundige trainers.