• nl
 • Laatste nieuws 10-10-2021

  Design for Lean Six Sigma

  • Black belt
  • Design for Lean Six Sigma

  Begin deze maand is een enthousiaste groep deelnemers bij Elekta gestart met de in-house opleiding Design for Lean Six Sigma (DfLSS) Black Belt. DfLSS helpt bij het ontwerpen van nieuwe producten/diensten en bij het opzetten van nieuwe processen. Het stappenplan zorgt er voor dat het traject van idee tot proces, stap voor stap en goed onderbouwd doorlopen wordt.

  In deze training leren de deelnemers hoe ze producten kunnen ontwikkelen die voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast leren ze om processen te ontwerpen, waarvan de procesprestatie op alle criteria vanaf dag één uitstekend is.

  De deelnemers van Elekta hebben al een stevige basis in Six Sigma. Hun volgende stap is het behalen van het Black Belt certificaat. Daarom is gekozen voor een maatwerk training, die voldoet aan zowel de certificeringseisen als ook de specifieke wensen van Elekta.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.