• nl
 • en
 • Terug
  Certificering

  De kroon op jouw opleiding

  ProjectsOne verzorgt verschillende certificeringsprogramma’s. Zo’n certificaat is de kroon op jouw opleiding. Ook is het een schriftelijke bewijs dat je verbeterprojecten succesvol – en met gebruik van de juiste methoden – hebt weten af te ronden. Daarnaast bewijst het dat je over de juiste coachingsvaardigheden beschikt. Alle programma’s staan onder toezicht van Dr. Ir. Frank van der Meulen, Assistent Professor aan de TU Delft.

  Bekijk hier onze certificeringsprogramma’s (PDF):
  Green Belt certificering
  Black Belt certificering
  Lean Green Belt certificering
  Lean Black Belt certificering

  ProjectsOne heeft naast de bekende ASQ en CEDEO accreditaties, nu ook de felbegeerde LSSA accreditatie weten te bemachtigen. De accreditatie is afgegeven door het onafhankelijke ISQI instituut. Hiermee is ProjectsOne een door toonaangevende organisaties geaccrediteerde trainingsaanbieder van Lean Six Sigma opleidingen. Wie via ProjectsOne een Lean Six Sigma examen of certificaat behaalt, verzekert zich ervan dat het geleerde voldoet aan de hoogst haalbare wereldwijde normen op het gebied van Lean Six Sigma opleidingen.

  Meer weten?

  Wilt u deelnemen aan een van onze certificeringsprogramma’s? Neem dan contact op met ProjectsOne. Je bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  Wat zeggen anderen?

  Vitens, Suzette van der Zanden

  ProjectsOne vervult bij Vitens een dubbelrol. Als opleider slagen ze erin om op een doeltreffende wijze, medewerkers mee te nemen in de wereld van Lean en Six Sigma Doordat er gewerkt wordt met cases vanuit de eigen organisatie, kan hetgeen men leert, direct worden toegepast in de praktijk. Ook de begeleiding na de opleiding richting het praktijkexamen, is bij ProjectsOne zeer goed te noemen.

  Schiphol Groep, Roland van Wegberg

  ProjectsOne heeft oog voor alle aspecten in de organisatie. Ik ben onder de indruk van hun kennis en kunde. Ze zijn heel goed in de harde kant én
  hebben oog voor de zachte aspecten in de organisatie. Ze zijn altijd gericht op kwaliteit.

  Huize Dahme, Afke Jansen-Lijftogt

  ProjectsOne gaf ons weer vertrouwen, dit heeft onze organisatie sterker en zeker ook beter gemaakt.

  EPZ, Andreas van Wijk

  ProjectsOne is altijd bereikbaar, altijd klantgericht en ze geven altijd goed advies. Alles is altijd bespreekbaar. Het kennisniveau van de medewerkers is zeer hoog en iedereen is enthousiast.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.