• nl
 • Terug
  Continue Verbeter Scan ISO9001-2015

  De kwaliteit zit in jouw processen

  In de nieuwe ISO9001-norm is de focus verlegd naar het continu verbeteren van processen. Het (top)management draagt daarbij een belangrijke verantwoordelijkheid en moet hier ook actief invulling aan geven. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Met onze aanpak halen wij de beste oplossing voor jou in 3 niveaus naar boven.

  Niveau 1: Quickscan
  Niveau 2: Verbeterscan
  Niveau 3: Continu Verbeterscan
  Bekijk hier onze brochure over onze Continu Verbeter Scan ISO9001-2015 (PDF)

  Meer weten?

  Wil je Continu Verbeteren met de nodige souplesse invoeren in de organisatie en heb je het in je om een echte verandering op gang te brengen? Neem dan contact op met ProjectsOne. Je bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

  Wat zeggen anderen?

  Vitens, Suzette van der Zanden

  ProjectsOne vervult bij Vitens een dubbelrol. Als opleider slagen ze erin om op een doeltreffende wijze, medewerkers mee te nemen in de wereld van Lean en Six Sigma Doordat er gewerkt wordt met cases vanuit de eigen organisatie, kan hetgeen men leert, direct worden toegepast in de praktijk. Ook de begeleiding na de opleiding richting het praktijkexamen, is bij ProjectsOne zeer goed te noemen.

  Schiphol Groep, Roland van Wegberg

  ProjectsOne heeft oog voor alle aspecten in de organisatie. Ik ben onder de indruk van hun kennis en kunde. Ze zijn heel goed in de harde kant én
  hebben oog voor de zachte aspecten in de organisatie. Ze zijn altijd gericht op kwaliteit.

  Huize Dahme, Afke Jansen-Lijftogt

  ProjectsOne gaf ons weer vertrouwen, dit heeft onze organisatie sterker en zeker ook beter gemaakt.

  EPZ, Andreas van Wijk

  ProjectsOne is altijd bereikbaar, altijd klantgericht en ze geven altijd goed advies. Alles is altijd bespreekbaar. Het kennisniveau van de medewerkers is zeer hoog en iedereen is enthousiast.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.