• nl
 • en
 • Terug
  Projectbegeleiding en -uitvoering

  Continue verbeteren en projectbegeleiding

  Voor doen, mee doen, zelf doen

  Overweeg je ingrijpende organisatieveranderingen door te voeren? Of werk je aan Continue verbeteren? ProjectsOne ondersteunt op een manier die bij de organisatie past. Samen met jou bekijken we waar en op welk moment onze hulp het beste van pas komt. Onze aanpak is flexibel en gaat uit van ons principe van voor doen, mee doen en zelf doen. ProjectsOne doet het voor, de organisatie doet met ons mee, waarna de medewerkers uiteindelijk zelfstandig verder kunnen.

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de manier waarop ProjectsOne projecten op een succesvolle manier kan begeleiden? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

  Wat zeggen anderen?

  Vitens, Suzette van der Zanden

  ProjectsOne vervult bij Vitens een dubbelrol. Als opleider slagen ze erin om op een doeltreffende wijze, medewerkers mee te nemen in de wereld van Lean en Six Sigma Doordat er gewerkt wordt met cases vanuit de eigen organisatie, kan hetgeen men leert, direct worden toegepast in de praktijk. Ook de begeleiding na de opleiding richting het praktijkexamen, is bij ProjectsOne zeer goed te noemen.

  Schiphol Groep, Roland van Wegberg

  ProjectsOne heeft oog voor alle aspecten in de organisatie. Ik ben onder de indruk van hun kennis en kunde. Ze zijn heel goed in de harde kant én
  hebben oog voor de zachte aspecten in de organisatie. Ze zijn altijd gericht op kwaliteit.

  Huize Dahme, Afke Jansen-Lijftogt

  ProjectsOne gaf ons weer vertrouwen, dit heeft onze organisatie sterker en zeker ook beter gemaakt.

  EPZ, Andreas van Wijk

  ProjectsOne is altijd bereikbaar, altijd klantgericht en ze geven altijd goed advies. Alles is altijd bespreekbaar. Het kennisniveau van de medewerkers is zeer hoog en iedereen is enthousiast.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.