• nl
 • en
 • Terug
  Projectbegeleiding en -uitvoering

  Continue verbeteren en projectbegeleiding

  Voordoen, meedoen, zelf doen

  Overweeg je ingrijpende organisatieveranderingen door te voeren? Of werk je aan Continue verbeteren? ProjectsOne ondersteunt op een manier die bij de organisatie past. Samen met jou bekijken we waar en op welk moment onze hulp het beste van pas komt. Onze aanpak is flexibel en gaat uit van ons principe van voordoen, meedoen en zelf doen. ProjectsOne doet het voor, de organisatie doet met ons mee, waarna de medewerkers uiteindelijk zelfstandig verder kunnen.

  Lean Six Sigma project begeleiding en implementatie

  Meer weten?

  Wil je meer weten over de manier waarop ProjectsOne projecten op een succesvolle manier kan begeleiden? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

  Wat zeggen anderen?

  Meer werkplezier door Continu Verbeteren

  Verandering van werkwijze is zelden makkelijk.  Zo is gebruik van targets op resultaatgebieden,
  een “meer zakelijke” manier van werken, binnen de zorg nog niet gebruikelijk.
  Minder gedoe, dingen duidelijk en toepasbaar maken en meer plezier in je werk.
  Hoe we dat samen hebben gedaan, lees je hier.

  Smart Plannen Training ontwikkelen met Prisma.

  Klantreferentie Prisma.

  Normaal leven. Dat is wat jij wilt.
  Wonen, werken en je vrije tijd indelen op jouw manier. Door jouw beperking heb je hier soms wat extra hulp bij nodig. Die biedt Prisma.

  Samen met het team van Mieke Baltus van Prisma heeft ProjectsOne de training Smart Plannen gebouwd en getest.

  Lees hier meer hoe we dat samen doen.

  Niels van Leeuwen

  Ik dacht het is wellicht wel leuk om een update te geven over hoe ProjectsOne een impact heeft gemaakt op mijn carrière. Ik denk namelijk nog best vaak aan wat ik heb geleerd bij jullie. In 2012 volgde ik de Green Belt six sigma cursus bij jullie, naast mijn studie bedrijfskunde. De cursus heeft een behoorlijke impact gemaakt op hoe ik mijn vervolgstudie en begin van mijn carrière heb ervaren. Samen met mijn master in bedrijfskunde aan Nyenrode heeft het bij mij de focus gelegd op ‘toegevoegde waarde’. Vanuit ProjectsOne was dat vooral praktisch en vanuit Nyenrode vooral financieel/ bedrijfseconomisch. Het vak van LSS blijft me nog ontzettend boeien en ik hoop er later nog veel meer mee te doen dan nu. Ik hoop dat jullie mensen op deze manier blijven inspireren!

  Ziekenhuisgroep Twente, Wouter Leushuis

  ProjectsOne heeft een pragmatische en no nonsense aanpak. Hierdoor zijn ze zeer snel in staat om de vinger op de zere plek te leggen. De doorlooptijd ging verrassend snel en prettig. Ik zou zeker de volgende keer weer voor ProjectsOne kiezen.

  Vitens, Suzette van der Zanden

  ProjectsOne vervult bij Vitens een dubbelrol. Als opleider slagen ze erin om op een doeltreffende wijze, medewerkers mee te nemen in de wereld van Lean en Six Sigma Doordat er gewerkt wordt met cases vanuit de eigen organisatie, kan hetgeen men leert, direct worden toegepast in de praktijk. Ook de begeleiding na de opleiding richting het praktijkexamen, is bij ProjectsOne zeer goed te noemen.

  Schiphol Groep, Roland van Wegberg

  ProjectsOne heeft oog voor alle aspecten in de organisatie. Ik ben onder de indruk van hun kennis en kunde. Ze zijn heel goed in de harde kant én hebben oog voor de zachte aspecten in de organisatie. Ze zijn altijd gericht op kwaliteit.

  Huize Dahme, Afke Jansen-Lijftogt

  ProjectsOne gaf ons weer vertrouwen, dit heeft onze organisatie sterker en zeker ook beter gemaakt.

  EPZ, Andreas van Wijk

  ProjectsOne is altijd bereikbaar, altijd klantgericht en ze geven altijd goed advies. Alles is altijd bespreekbaar. Het kennisniveau van de medewerkers is zeer hoog en iedereen is enthousiast.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.