De kroon op uw opleiding

ProjectsOne verzorgt verschillende certificeringsprogramma’s. Zo’n certificaat is de kroon op uw opleiding en het schriftelijke bewijs dat u verbeterprojecten succesvol – en met gebruik van de juiste methoden – hebt weten af te ronden. Daarnaast bewijst het dat u over de juiste coachingsvaardigheden beschikt. Alle programma’s staan onder toezicht van Dr. Ir. Frank van der Meulen, Assistent Professor aan de TU Delft.

Bekijk hier onze certificeringsprogramma’s (PDF):
Green Belt certificering
Black Belt certificering
Lean Green Belt certificering
Lean Black Belt certificering

ProjectsOne heeft naast de bekende ASQ en CEDEO accreditaties, nu ook de felbegeerde LSSA accreditatie weten te bemachtigen. De accreditatie is afgegeven door het onafhankelijke ISQI instituut. Hiermee is ProjectsOne een door toonaangevende organisaties geaccrediteerde trainingsaanbieder van Lean Six Sigma opleidingen. Wie via ProjectsOne een Lean Six Sigma examen of certificaat behaalt, verzekert zich ervan dat het geleerder voldoet aan de hoogst haalbare wereldwijde normen op het gebied van de Lean Six Sigma opleidingen.

Meer weten?
Wilt u deelnemen aan een van onze certificeringsprogramma’s? Neem dan contact op met ProjectsOne. U bent van harte welkom voor een kosteloos en vrijblijvend oriëntatiegesprek.