• nl
 • Laatste nieuws 20-06-2018

  Flexibel en wendbaar met Lean Six Sigma

  • Lean
  • six sigma

  Lean Six Sigma is een methode én een filosofie die uitermate geschikt is om werkprocessen meetbaar te maken en aantoonbaar te verbeteren. Lean en Six Sigma zijn al jaren zeer gewild als manier om te komen tot een continu verbeterende organisatie.

  Door het toepassen van Lean en Six Sigma binnen je organisatie, kun je met de huidige middelen meer doen, stimuleer je het denken vanuit klantperspectief en creëer je focus op waarde creatie. Daarnaast zorgt het toepassen van Lean en Six Sigma voor een cultuur van continu verbeteren, waarbij de medewerkers actief bijdragen aan het steeds verder verbeteren van de werkprocessen. Want om flexibel en wendbaar te worden als organisatie, heb je zowel een cultuur van continu verbeteren nodig als optimaal werkende processen. Meer lezen? Het volledige artikel kun je hier vinden. Ook aan de slag met verbeteren? De gehele maand juni is er actiemaand bij ProjectsOne. Zo kun je de Six Sigma Green Belt opleiding volgen voor slechts €2.799,- Hier kun je meer lezen over deze aantrekkelijke actie.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.