• nl
 • Laatste nieuws 11-06-2018

  Kaizen: onderdeel van de Lean Green Belt opleiding

  • kaizen
  • lean green belt

  Kaizen is misschien wel het meest bekende continu verbetermodel van Lean. In 7 stappen op weg naar de juiste oplossing. En niet, zoals velen van ons misschien liever doen, even snel van probleem naar oplossing schieten. Kaizen voelt in het begin wat ongemakkelijk, het kost tijd, het vertraagd, je hebt verschillende mensen nodig, die worden dan ook nog eens allemaal van hun werk gehouden… etc.

  En toch keer op keer als ik met een groep een Kaizen doe is iedereen, inclusief ikzelf, iedere keer weer verbaasd hoe makkelijk er een passende oplossing uit voort komt. Hoe efficiënt je met elkaar communiceert in de groep, dat er keer op keer ook echt een plan ligt, afspraken gemaakt zijn, waar iedereen ook achter staat en dat iedereen de kleine verandering dan ook heel logisch vindt.

  De Kaizen helpt enorm om vertrouwen in de groep terug te winnen, samen te werken aan een doel, te voelen dat veranderen leuk is en zinvol. Kaizen is wat mij betreft een van de krachtigste methode om daadwerkelijk SAMEN continu te verbeteren. Te vertrouwen op het proces die in gang wordt gezet met dit model.

   

   

  Kaizen is onderdeel van onze Lean Green Belt training. De Lean Green Belt training kun je de hele maand juni boeken voor slechts €1.199,- Inschrijven kan hier

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.