• nl
 • Laatste nieuws 08-04-2020

  Lean examen maken vanuit Australië

  • Lean
  • six sigma

  De klanten van ProjectsOne zitten overal dat blijkt ook nu weer. Vandaag is het weer de dag om examens te maken bij ProjectsOne. Normaal gesproken kwamen onze klanten naar het kantoor van ProjectsOne in Breukelen om het Lean of Six Sigma examen te maken. Minimaal 1 keer per maand organiseerden wij een examen middag in Breukelen. Maar in deze tijden van het Corona- virus waarin we allemaal minimaal 1,5 afstand moeten bewaren en bijeenkomsten niet mogelijk zijn, moesten ook wij bij ProjectsOne gaan nadenken hoe om te gaan met de examens. Plan bedacht, uitvoering hiervan meteen in werking gezet en het resultaat mag er zijn. 

  Vanaf nu is het mogelijk om Lean en Six Sigma examens online te maken. Geen lange reis meer naar Breukelen maar gewoon vanuit huis of kantoor. De examens zijn uiteraard van dezelfde hoge kwaliteit als voorheen. 

  Dit is een enorme verbetering van onze eigen processen maar ook veel meer gemak voor onze klanten en dat is wat het belangrijkste is. 

  Vandaag gaat Nikki vanuit het verre Australië haar Lean Green Belt examen maken. Fantastisch dat het zo kan en dat vanaf nu afstand geen enkel probleem is om je examen te maken. Nikki en alle andere examenkandidaten heel veel succes!

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.