• nl
 • Laatste nieuws 16-04-2020

  Lean Green Belt diploma halen?

  • Lean Green Belt remote
  • Virtual Classroom

  Lean Green Belt is een must voor een ieder die processen en beter bij de klant wil laten aansluiten en efficiënter wil maken, door die stappen die geen waarde toevoegen in een proces te verwijderen. Bovendien kan met deze techniek de volgorde van stappen worden geoptimaliseerd, zodat doorlooptijden worden gereduceerd.

  “Snel verbeteringen realiseren.”

  De snelste manier om Lean Green Belt te worden is om te starten met onze Lean Green Belt Remote Classroom training. Deze opleiding omvat alle tools en technieken welke je in staat stellen tot het zelfstandig verbeteren van bedrijfsprocessen.

  Opleiding voor deze tijd

  Het programma is er met name op gericht om de deelnemers snel in staat te stellen om snel tot resultaten te komen. Na deze opleiding is de Lean Green Belt medewerker een waardevol bezit voor iedere organisatie in deze economische uitdagende tijden. Het spreekt bovendien voor zich, dat de deelnemers gebruik kunnen maken van de expertise en ondersteuning van ProjectsOne bij het uitvoeren van hun projecten.

  De eerstvolgende Lean Green Belt Remote Classroom training begint 13 mei. Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in!

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.