Lean Green Belts Bleckmann Gecertificeerd

april 24, 2018

Onlangs zijn deze vijf toppers van Bleckmann benoemd tot Lean Green Belt. Bleckmann is een logistieke dienstverlener, die de logistieke afhandeling verzorgt van top mode merken.

Om deze mijlpaal te behalen moesten ze slagen voor het theoretisch examen en daarnaast een praktijkopdracht met goed gevolg afleggen. Tijdens een bijeenkomst in Eindhoven hebben deze cursisten hun project aan het complete management, waaronder de CEO, mogen presenteren….men was onder de indruk. In september 2017 is er gestart met deze opleiding. Onder leiding van Marieke Loper-Goos, Lean Manager bij Bleckmann, heeft ProjectsOne de cursisten getraind en begeleid tijdens hun projecten.

De Lean Green Belt is een combinatie van de Lean Management training aangevuld met een dag statistiek en een dag verandermanagement en levert uitstekende resultaten op bij meerdere klanten. De bewustwording en interpretatie van data en een verdieping in verander management lijkt een succesvolle toevoeging te zijn op de basis Lean training.

Van harte gefeliciteerd, Lean Green Belts, met het behalen van het certificaat!

Bent u geïnteresseerd in deze training kunt u contact opnemen met ProjectsOne:
+31 (0) 23 7078115

info@projectsone.nl

Of voor contact met de trainer;

Marcel Suszka

+31 (0) 6 15016740

marcel.suszka@projectsone.nl

www.projectsone.nl