• nl
 • Laatste nieuws 03-09-2020

  Lean niet als toolkit, maar als state of mind ervaren? Word Lean Black Belt!

   Heb je binnen jouw organisatie inmiddels aangetoond dat Lean jouw organisatie klantgerichter kan maken? Met de basis Lean methodiek heb je ervoor gezorgd dat de processen minder lang duren, efficiënter zijn geworden en minder fouten veroorzaken met een tevreden klant als resultaat.

   Ben je toe aan de volgende stap door Lean onderdeel te gaan maken van de manier van werken en denken binnen de organisatie? Als Lean Black Belt kun je hierin een centrale rol spelen. Een Lean Black Belt is in staat complexe processen aan te pakken. Ook processen waarvan je vermoedt dat Lean niet werkt. Daarnaast speelt de Lean Black Belt een belangrijke rol in het verspreiden van het gedachtegoed en het faciliteren van collega’s die aan de slag willen. Zo begeleidt de Lean Black Belt collega’s die aan de projecten meewerken en is de Lean Black Belt kritisch op de koppeling tussen de visie en de weg ernaartoe. Alles om jouw organisatie een cultuur te geven waarin collega’s ervaren dat slimmer werken met een blije klant als gevolg hun eigen werk leuker maakt! Meer informatie over de Lean Black Belt tref je hier.

   Wil je jouw kennis op het gebied van Lean continu blijven verbeteren? Schrijf je dan nu in voor onze Lean Black Belt opleiding. Onze eerstvolgende Lean Black Belt opleiding zal 2 november starten in Breukelen. Inschrijven kan hier.

   Verder praten?

   Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

   Of bekijk onze trainingen Trainingen
   publicaties

   Schrijf je in!

   * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.