• nl
 • Terug
  Wat is Agile

  Wat is Agile

  Beweeglijk worden is een kunst

  In een wereld die steeds sneller verandert, verandert ook de waarde voor de klant in een steeds hoger tempo. In beton gegoten visies en pagina’s lange plannen van aanpak behoren tot het verleden. Leren door te experimenteren en met het geleerde toewerken naar een volgend inzicht, dichtbij onze klant, is de nieuwe realiteit. Flexibiliteit is dus van essentieel belang en wordt alleen maar belangrijker en dit vraagt dus Agility van je organisatie.

  Agile

  Wat kan Agile voor jou organisatie betekenen?

  Het Agile manifesto biedt beperkt houvast. Alles en iedereen moeten zich bundelen om snel, gecontroleerd en stapje voor stapje zaken te veranderen. Methodieken, processen, medewerkers en leidinggevenden zullen een cultuur aan de organisatie geven waarin complexe, grote en ingewikkelde projecten worden opgeknipt in overzichtelijke en behapbare stukken. Geen 10 projecten meer naast elkaar maar overzicht op het eigen werk. Dat maakt dat onze aanpak van Agile, ritme en regelmaat brengt in uw organisatie.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.