• nl
 • Laatste nieuws 01-04-2021

  Meer grip op IT-werkzaamheden

   Het inplannen en opvolgen van IT-werkzaamheden is lastig, zeker als er meer dan voldoende werk ligt en daarnaast dagelijks ongeplande werkzaamheden zoals incidenten en verzoeken binnenkomen.

   Wat doe je om meer grip te krijgen op deze werkzaamheden? Dan vraag je één van de Master Black Belts van ProjectsOne om een KANBAN workshop te geven!

   Onlangs heeft Edwin Kedde een geslaagde 1-daagse Kanban workshop gegeven bij de IT-afdeling van Portena Logistiek

   Tijdens deze praktische workshop hebben de deelnemers als IT-afdeling hun eigen Kanban-bord gemaakt en hebben ze alle onderhanden werkzaamheden op dit bord geplaatst. Daarnaast hebben ze afspraken kunnen maken hoe ze dit bord dagelijks gaan gebruiken.

   Door deze workshop hebben de deelnemers inzicht gekregen in de hoeveelheid onderhanden werk en hebben ze afspraken gemaakt over hoeveel werk die ze tegelijkertijd oppakken onder het motto “aanraken is afmaken”. Daarnaast maakt deze IT-afdeling afspraken met de organisatie over de prioriteitstelling van de werkzaamheden. Hierdoor wordt er aan de juiste zaken gewerkt én wordt doorlooptijd verkort. Kortom, meer grip op de werkzaamheden!

   Verder praten?

   Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

   Of bekijk onze trainingen Trainingen
   publicaties

   Schrijf je in!

   * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.