• nl
 • Laatste nieuws 30-04-2019

  ProjectsOne is op zoek naar een senior consultant continu verbeteren

   Over de functie

   Als senior consultant continu verbeteren verbeter je de operationele prestaties van onze klanten door tekorten in processen te identificeren en te verbeteren. Daarnaast geef je trainingen en realiseer je projecten op het gebied van organisatieverbetering, kwaliteitsverbetering en projecten – veelal met behulp van Lean Six Sigma. Je weet als geen ander invulling te geven aan onze aanpak: voordoen, meedoen, zelf doen.

   Je begeleidt klanten bij de implementatie van procesverbeteringen en geeft Lean & Six Sigma trainingen. Ook houd je je voelsprieten uit om nieuwe mogelijkheden bij bestaande en nieuwe klanten te zien en werk je samen om nieuwe opdrachten binnen te halen.

   Over jou

   Je bent heel goed in wat je doet en je weet dat je kunt uitgroeien tot een van de besten. Je hebt een academische vooropleiding, met een stevige hoeveelheid toegepaste wiskunde en statistiek en hebt behoefte om deze kennis nog verder te ontwikkelen. Ondernemerschap en creativiteit zitten als vanzelfsprekend je in het bloed, aangevuld met een natuurlijke aanleg tot samenwerken.

   Je gaat voor de resultaten en bent flexibel. Flexibiliteit vraag je ook van je collega’s en is eigenlijk een arbeidsvoorwaarde voor je. Wellicht dat je zelfs zo flexibel bent dat je geen 5 maar bijvoorbeeld 3 of 4 dagen per week wilt werken. Of je vindt het belangrijk om thuis te kunnen werken. Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om niet alleen privé en werk in balans te houden, maar ook om nog verder te groeien en je te ontwikkelen tot een van de besten. Wij helpen je daar graag bij!

   Wat moet je in huis hebben?
   Wij zoeken enthousiaste mensen met IQ én EQ: analytisch, sociaal vaardig en met gedrevenheid om klanten en collega’s te helpen succesvol te zijn.
   Verder vragen we:
   • Een afgeronde WO-opleiding (economisch of wetenschappen) met uitstekende resultaten.
   • Ervaring als projectmanager of ervaring op het gebied van procesverbetering of transformatie.
   • (Master) Black Belt en/of Lean Sensei gecertificeerd.
   • Communicatief vaardig, ondernemend en flexibel, met een goed relativeringsvermogen en gevoel voor humor.
   • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
   • Bereidheid tot reizen, in bezit van rijbewijs B.
   • en natuurlijk: recente ervaring in het geven van Lean en Six Sigma opleidingen.

   Wat bieden wij?

   Bij ProjectsOne werk je met het beste team, samengesteld uit verschillende achtergronden en disciplines. Wij bieden een plek waarin je professionele en persoonlijke groei gegarandeerd is en waarin training, coaching en feedback een integraal onderdeel zijn van je werk. Je krijgt bovendien de kans om samen met je collega’s ProjectsOne verder uit te bouwen. Dankzij de enorme diversiteit aan klanten en projecten ervaar je een steile leercurve en vrijwel onbeperkte ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt te werken in een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie de belangrijkste waarden zijn.

   ProjectsOne staat voor flexibiliteit. Het spreekt daarom voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke pakket van arbeidsvoorwaarden bieden.

   Geïnteresseerd? Solliciteer!

   Wil je meer weten? Neem dan contact op met Sven den Boer: 085-2012161 of stuur je reactie naar sven.denboer@projectsone.nl

   Verder praten?

   Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

   Of bekijk onze trainingen Trainingen
   publicaties

   Schrijf je in!

   * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.