ProjectsOne is op zoek naar Master Black Belts: Regio Utrecht/Amsterdam/Rotterdam

oktober 2, 2018

De functie

Als Master Black Belt verbeter je de operationele prestaties van onze klanten door tekorten in processen te identificeren en te verbeteren. Daarnaast geef je trainingen en realiseer je projecten op het gebied van organisatieverbetering, kwaliteitsverbetering en projecten – veelal met behulp van Lean Six Sigma. Je weet als geen ander invulling te geven aan onze aanpak: voordoen, meedoen, zelf doen.

Je begeleidt klanten bij de implementatie van procesverbeteringen en geeft Lean & Six Sigma trainingen. Ook houd je je voelsprieten uit om nieuwe mogelijkheden bij bestaande en nieuwe klanten te zien en werk je samen om nieuwe opdrachten binnen te halen.

Over jou

Je bent heel goed in wat je doet en je weet dat je kunt uitgroeien tot een van de besten. Je hebt een academische vooropleiding met een stevige hoeveelheid toegepaste wiskunde en statistiek en hebt behoefte om deze kennis nog verder te ontwikkelen. Ondernemerschap en creativiteit zitten als vanzelfsprekend je in het bloed, aangevuld met een natuurlijke aanleg tot samenwerken.

Wil je meer weten over deze leuke vacature? De volledige vacature kun je hier lezen.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Sven den Boer: 023-7078115 of stuur je reactie naar sven.denboer@projectsone.nl