• nl
 • Laatste nieuws 20-05-2020

  Tevreden cursist blij met haar Six Sigma Black Belt opleiding

  • Black belt
  • six sigma

  Bij Projectsone worden we altijd zeer gelukkig van tevreden cursisten. Afgelopen week ontvingen wij deze positieve reactie van een cursist welke onlangs haar Six Sigma Black Belt opleiding bij ons heeft gedaan.

  “De Black Belt cursus begon met twee dagen op het hoofdkantoor in Breukelen. Door het corona virus was ook ProjectsOne genoodzaakt om daarna op een andere manier de cursus voort te zetten. Ze hebben snel weten om te schakelen naar het geven van online cursussen. Naast slides hebben we ook uitleg online via het whiteboard gehad, gezamenlijke oefeningen gedaan, discussies gehad en feedback aan elkaar gegeven. Het werd allemaal “gewoon” meegenomen in de online cursusdagen. Ondanks de snelle overgang die gemaakt moest worden, hebben we stof van de black belt zoals beschreven door het ASQ goed kunnen behandelen. Super gedaan en bedankt voor de leerzame dagen!” Marieke Huisman-Snelder

  Edwin Kedde fijn dat je ook van deze training weer een succes hebt weten te maken!

  Zin om te beginnen met Six Sigma? 2 juni start er een weer een remote classroom Six Sigma Green Belt voor wel een hele voordeling prijs. Lees hier meer over deze fantastische training.

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.