Agile introductie training volgen gewoon vanuit huis? Tijdens deze Coronatijd is bijna iedereen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Klassikale trainingen kunnen dan ook even niet doorgaan. Bij ProjectsOne zijn we gelijk aan de slag gegaan om ook in deze tijd onze klanten optimaal te kunnen helpen. Onze trainingen zijn aangepast en nog effectiever gemaakt zodat ze perfect te volgen zijn in onze virtual classroom.

Geniet van alle voordelen van een klassikale training maar dan vanaf je eigen huis. Je hoeft niet in een klaslokaal te zijn, je hebt geen reistijd maar wel contact met mede-cursisten, trainer en uiteraard hetzelfde cursusmateriaal als tijdens de klassikale Agile introductie training.

Wij hebben de Agile training heel efficiënt opgezet en uiteraard besparen we op deze manier ook reis en lokatiekosten. Vanzelfsprekend dat wij dit voordeel ten goede laten komen van onze klanten en deze training aanbieden voor een lagere prijs dan de klassikale versie.

Agile introductie training

In een wereld die steeds sneller verandert, verandert ook de waarde voor de klant in een steeds hoger tempo. In beton gegoten visies en pagina’s lange plannen van aanpak behoren tot het verleden. Leren door te experimenteren en met het geleerde toewerken naar een volgend inzicht, dichtbij onze klant, is de nieuwe realiteit. Flexibiliteit is dus van essentieel belang en wordt alleen maar belangrijker en dit vraagt dus agility van je organisatie.

Bewegelijk worden is een kunst

Maar hoe word je nu een Agile organisatie? In deze introductietraining behandelen we de Agile principes, de herkomst en overhandigen we verschillende tools om in de praktijk mee aan de slag te gaan!  De volledige introductietraining duurt één dag, maar kan natuurlijk ook op maat gemaakt worden, en die onderwerpen behandelen die voor u als klant van hoogste waarde zijn.

Agile is niet alleen voor IT!

Tijdens de training gaan we vooral met het toepassen van de theorie aan de slag. In diverse praktische oefeningen kijken we waar we met Agile goede verbeteringen kunnen bereiken. Dit zorgt ervoor dat u hetgeen dat u leert makkelijker kunt vertalen naar uw eigen dagelijkse praktijk. In de training gaan we vooral met niet-IT gerichte praktijkcases aan de slag, om te ervaren dat Agile op bijna iedere omgeving valt toe te passen en helpt om de procesverbeteringen in kleine, behapbare verbeteringen.

Lestijden

12-13 mei van 13:00 tot 17:00

23-25 juni van 09:00 tot 13:00