• nl
 • Besturen en verbeteren met key performance indicatoren – SPM Module

  • check Inclusief lesmateriaal
  • check Meerdere locaties
  • check Inclusief lunch
  • check 1 dag
  • check Klassikaal of in-company
  • € 529,- excl. btw.

  De module Besturen en verbeteren met key performance indicatoren is één van de 12 modules die onder de Smart Process Management aanpak vallen. Het doel van deze training is enerzijds kennis opdoen van KPI’s om te gebruiken binnen organisaties bij het continue verbeteren van processen. Anderzijds het leren toepassen van KPI’s op het gebied van cascadering, operationalisatie en praktische toepassing binnen processen en procesverbetering.

  Deze training duurt circa 8 uur, wat betekent dat u deze training in één dag kunt afronden. Nadat de kennismaking heeft plaatsgevonden en uw verwachtingen zijn uitgesproken wordt het aspect KPI grondig aan u uitgelegd. Hierop volgend worden de KPI’s geoperationaliseerd om vervolgens een toepassing te kunnen maken door middel van een passend spel. Dankzij deze interactieve manier kunt u de opgedane kennis gelijk toepassen in een praktijkcasus. Na een korte pauze volgt er een tweede theoriegedeelte over cascadering van KPI’s. Kortom, u leert op meerdere manieren om op een goede manier met KPI’s om te gaan. Ter afronding wordt er een kort evaluatiemoment ingepland om alle leerpunten op een rijtje te krijgen.

  Inschrijven?

  Bekijk de trainingsdata en kies je gewenste training.

  Advies nodig?

  Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

  In-company training

  Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

  Kies uw gewenste training - Direct inschrijven

  Startdatum
  Lesdagen
  Locatie
  Prijs
  Startdatum:10-10-2022
  Lesdagen:1 calender
  Breukelen
  € 529,- excl. btw.

  Locatie(s)

  Lesdagen

  ProjectsOne Academy Breukelen De Corridor 12L

  Lesdag 1: ma 10 oktober 2022
  Startdatum:04-04-2023
  Lesdagen:1 calender
  Breukelen
  € 529,- excl. btw.

  Locatie(s)

  Lesdagen

  ProjectsOne Academy Breukelen De Corridor 12L

  Lesdag 1: di 04 april 2023
  Startdatum:19-05-2023
  Lesdagen:1 calender
  Breukelen
  € 529,- excl. btw.

  Locatie(s)

  Lesdagen

  ProjectsOne Academy Breukelen De Corridor 12L

  Lesdag 1: vr 19 mei 2023
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.