Essentiële technieken voor essentiële data

Wil je de processen in jouw bedrijf verbeteren? Dan is analyse van data noodzakelijk. Minitab is een uitstekende applicatie om jou bij deze analyse te ondersteunen. De training Minitab Bootcamp behandelt de essentie van Minitab en geeft je een gezonde basis om met Minitab te kunnen werken. Ook is het een prima opfriscursus. Als enige in Nederland biedt ProjectsOne de training ‘Bootcamp Minitab’ aan. In 8 uur tijd wordt je helemaal bijgespijkerd in de ins en outs van Minitab. De cursus wordt desgewenst in het Nederlands of Engels gegeven.

Prijs training
Voor deze training betaal je totaal € 499,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor jouw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.