Wilt u uw organisatie client/patiënt gerichter maken? Zorg dan dat alle processen precies datgene opleveren waar uw client/patiënt behoefte aan heeft. Met de Lean methodiek zorgt u ervoor dat de processen minder lang duren, efficiënter worden en minder fouten veroorzaken, dat werkt voor iedereen prettiger. Het resultaat: ‘Lean’ bedrijfsvoering en samenwerking.

Theorie ontmoet praktijk

Deze training maakt gebruik van een interactief spel: het ‘bedrijf’ GET REAL. U past de theorie direct toe in de praktijk. Zodat u al tijdens de training binnen uw organisatie met Lean aan de slag kunt. Alle Lean onderwerpen worden behandeld en nagespeeld aan de hand van de Lean fasen en stappenplan. Theorie wordt zo in één klap praktijk. Client/patiënt waarde wordt bepaald, meetbaar en visueel gemaakt en zonder interrupties en verspillingen naar de client/patiënt gebracht, op het moment dat die er om vraagt. En met Kaizen – events zorgen we continu voor verbetering, wat de optimale proces-oplossing oplevert voor uw organisatie.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Lean Green Belt (Lean Management) certificering plaatsvinden. Één theoretisch examen zit bij de training inbegrepen! Examens worden online afgenomen. Een herexamen kost €200,- Meer informatie over certificering kunt u hier vinden.

Projectbegeleiding

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Lean project kun je de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.

Inschrijven?

Bekijk de trainingsdata en kies je gewenste training.

Voor deze training betaal je totaal € 1499,- excl. btw. Dit is inclusief één examen.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. Je kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van jouw voorkeur.

In-company training

Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085-2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.