Soepele processen, snelle oplossingen

´Lean in One Day´ biedt een hands-on aanpak van de leerstof. Nadat je de basisprincipes kent, wordt je uitgedaagd deze direct toe te passen. Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. De training zet je in beweging en stimuleert je om na te denken over de waarde voor de klant en jouw rol en waarde in een proces, en daarmee ook los te komen van het denken in afdelingen en losse taken. Zo wordt de term “Lean” concreet en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Lean komt kijken en wisselt ProjectsOne graag ervaringen uit.

Theorie ontmoet praktijk
De rode draad in de training is het spel “plak maar raak”. Je zult ontdekken dat harder werken op den duur niet helpt, maar slimmer werken wel. Je krijgt goed zicht op je eigen bijdrage aan het totale proces en je zult ontdekken hoe de klant het ervaart want daar draait het om. Bekijk onze Lean in one day Brochure (PDF) voor meer details.

Prijs training
Voor deze training betaal je € 600,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij je leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. Je  kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat je verzekerd bent van een plaats in de training van je  voorkeur.

In-house training
Wil je samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor jouw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.