Lean to Agile training volgen gewoon vanuit huis? Tijdens deze Coronatijd is bijna iedereen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Klassikale trainingen kunnen dan ook even niet doorgaan. Bij ProjectsOne zijn we gelijk aan de slag gegaan om ook in deze tijd onze klanten optimaal te kunnen helpen. Onze trainingen zijn aangepast en nog effectiever gemaakt zodat ze perfect te volgen zijn in onze virtual classroom.

Geniet van alle voordelen van een klassikale training maar dan vanaf je eigen huis. Je hoeft niet in een klaslokaal te zijn, je hebt geen reistijd maar wel contact met mede-cursisten, trainer en uiteraard hetzelfde cursusmateriaal als tijdens de klassikale Lean to Agile training.

Wij hebben de Lean to Agile virtual training heel efficiënt opgezet en uiteraard besparen we op deze manier ook reis en lokatiekosten. Vanzelfsprekend dat wij dit voordeel ten goede laten komen van onze klanten en deze training aanbieden voor een lagere prijs dan de klassikale versie.

Agile het nieuwe Lean?

In steeds meer organisaties is er een discussie om over te gaan van Lean naar Agile. Agile is hot en
Lean is not. Agile werkt met een manifest en is daardoor overzichtelijk en goed toe te passen. Als je
ervaring hebt met continu verbeteren middels Lean is het een goed idee om “Ägile” te leren praten. In
de training Lean to Agile nemen we je mee in de begrippen en mogelijkheden van Agile, maar ook in de
beperkingen van deze methodiek en vooral hoe Lean en Agile op een geweldige manier kunnen
samenwerken.

Het gaat immers niet om een wedstrijd tussen gereedschapskisten maar om het juiste gereedschap voor het juiste probleem te gebruiken.

Lestijden:

18/22 mei van 09:00 tot 13:00

10/11 juni van 09:00 tot 13:00