De zwarte band in change management

Om processen goed te laten verlopen is het belangrijk dat alle medewerkers hetzelfde doel nastreven. Als 6 Sigma Black Belt leert u – naast complexe opdrachten succesvol af te ronden – de Green Belts in uw organisatie te begeleiden en het management te coachen, zodat grote veranderingen op elk niveau worden gedragen. Dit vergt een diepe en brede kennis van 6 Sigma en een aanvulling op uw competenties als verandermanager. Een Six Sigma Black Belt moet circa €100.000 per project kunnen opleveren aan verbeteringen.

De 6 Sigma Black Belt-opleiding van ProjectsOne bestaat uit de 6 Sigma Green Belt opleiding (7 dagen), gevolgd door de Green Belt to Black Belt opleiding (9 dagen). De training omvat de Six Sigma Body of Knowledge onderwerpen van The American Society of Quality (ASQ) voor Black Belts.

Certificering
Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Black Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering. Één theoretisch examen is bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven?
Bekijk de trainingsdata en kies uw gewenste training.  Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 8.499,- excl. btw. Dit is inclusief 1 theorie-examen. Een herexamen kost €200,-

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085 – 2012161. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 085 – 2012161, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.