Processen verbeteren met Six Sigma Green Belt

Six Sigma Green Belt training volgen gewoon vanuit huis? Tijdens deze Coronatijd is bijna iedereen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Klassikale trainingen kunnen dan ook even niet doorgaan. Bij ProjectsOne zijn we gelijk aan de slag gegaan om ook in deze tijd onze klanten optimaal te kunnen helpen. Onze trainingen zijn aangepast en nog effectiever gemaakt zodat ze perfect te volgen zijn in onze virtual classroom.

Geniet van alle voordelen van een klassikale training maar dan vanaf je eigen huis. Je hoeft niet in een klaslokaal te zijn, je hebt geen reistijd maar wel contact met mede-cursisten, trainer en uiteraard hetzelfde cursusmateriaal als tijdens de klassikale Six Sigma Green Belt training.

Deze training begint met een online module (Yellow Belt) welke je voorafgaand aan de training zal volgen. Hierdoor begin je de Six Sigma Green Belt training al met een zekere basiskennis zodat je meteen actief mee kan doen en je verder kan verdiepen in Six Sigma.

Wij hebben de Six Sigma Green Belt training heel efficiënt opgezet en uiteraard besparen we op deze manier ook reis en lokatiekosten. Vanzelfsprekend dat wij dit voordeel ten goede laten komen van onze klanten en deze training aanbieden voor een lagere prijs dan de klassikale versie.

Six Sigma Green Belt training

Een bedrijf is gezond als de bedrijfsprocessen soepel lopen. Dat zich daarbinnen problemen kunnen voordoen, geldt voor elke organisatie. Gelukkig zit in de processen zelf meestal ook de oplossing. Met Six Sigma Green Belt leert u de processen te doorgronden en van daaruit verbeteringen te vinden. Mensen staan hierbij altijd centraal. U wordt uitgebreid getraind in Define – Measure – Analyse – Improve – Control. Een met feiten en cijfers onderbouwde methode die werkt vanuit de mens, met de focus op het proces.

Na de Six Sigma Green Belt training kunt u bedrijfsproblemen oplossen en zorgen voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Een Green Belt project moet circa € 50.000 opleveren aan verbeteringen. Een grote verantwoordelijkheid, waar dan ook een gedegen training aan vooraf gaat.

Certificering

Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Green Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering. Éen theoretisch examen is inbegrepen bij de training.

Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Six Sigma project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies.