Training volgen gewoon vanuit huis? Tijdens deze Coronatijd is bijna iedereen genoodzaakt om vanuit huis te werken. Klassikale trainingen kunnen dan ook even niet doorgaan. Bij ProjectsOne zijn we gelijk aan de slag gegaan om ook in deze tijd onze klanten optimaal te kunnen helpen. Onze trainingen zijn aangepast en nog effectiever gemaakt zodat ze perfect te volgen zijn in onze virtual classroom.

Geniet van alle voordelen van een klassikale training maar dan vanaf je eigen huis. Je hoeft niet in een klaslokaal te zijn, je hebt geen reistijd maar wel contact met mede-cursisten, trainer en uiteraard hetzelfde cursusmateriaal als tijdens de klassikale Lean Six Sigma Yellow Belt training.

Yellow Belt Blended: de perfecte combinatie van klassikaal les en een online leeromgeving

De Lean Six Sigma Yellow Belt blended learning training biedt een praktische kennismaking met Six Sigma en Lean. Bovendien worden de verschillen en overeenkomsten tussen Six Sigma en Lean nadrukkelijk met je doorgenomen. Het eerste gedeelte van deze Lean Six Sigma Yellow Belt blended learning training wordt via e-learning aangeboden en afgesloten met een online toets. Na het voltooien van de toets, volgt een klassikaal dagdeel waarin je wordt uitgedaagd om de geleerde theorie toe te passen. Hierdoor gaan theorie en praktijk hand in hand.

De training stimuleert je om na te denken over de waarde voor je klant en welke methodiek het beste past bij je rol en je waarde in een proces. Zo worden Six Sigma en Lean begrijpelijk en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Six Sigma en Lean komt kijken en nodigen we je uit om deel te nemen aan diverse discussies over het invoeren en de “do’s en dont’s van Lean en Six Sigma. Daarnaast is de Yellow Belt zich bewust van de noodzaak van proces verbeteringen en zijn/haar bijdrage daaraan.

Wat leer je?

Deze Lean Six Sigma Yellow Belt Blended learning training omvat minimaal de volgende onderwerpen,

E-learning:

  • Historie Continu Verbeteren
  • Six Sigma & Lean; het nut en de noodzaak
  • Introductie Six Sigma fasen DMAIC (Define – Measure – Analyse – Improve – 
Control)
  • Introductie Lean stappen (Value – Value Stream – Pull – Flow – Perfection)
  • Toets

Klassikaal:

  • Herkennen procesbeschrijving (SIPOC)
  • Hoe processen te meten (uitvoeren, verzamelen, meten, fouten en 
betrouwbaarheid)?
  • Hoe te kiezen voor Six Sigma of Lean aanpak?
  • Projectaanpak Six Sigma & Lean, rol van Yellow Belt bij uitvoering
  • Werken in teams (communicatie, samenwerking en besluitvorming)

Wat levert het op?

Na de Lean Six Sigma Yellow Belt blended learning training herken je de toegevoegde waarde voor de klant en stimuleer je het delen van kennis en een inhoudelijke dialoog. Ook weet je hoe je prestaties zichtbaar maakt en verbetert. Maar bovenal krijg je volop energie en motivatie om bedrijfsprocessen kritisch onder de loep te nemen en te veranderen.

Competenties

Je versterkt de volgende competenties: Analytische vaardigheden, Projectmanagement, Assertiviteit, Besluitvaardigheid, Initiatief nemen, Proactief handelen, Oordeelsvorming.

Hoeveel tijd ben je kwijt?

De training duurt  0,5 dag en circa 0,5 dag e-learning en toets.

Certificaat

Na afloop ontvang je het Lean Six Sigma Yellow Belt certificaat.

Wat kost deze Lean Six Sigma Yellow Belt blended learning training?

Voor de training betaal je € 299,- (exclusief BTW).