Inschrijven

Dieper leren door mensen actief te betrekken

Bij ProjectsOne hebben we onze eigen kijk op trainen. We nemen uw mensen mee in de veranderingen van hun bedrijf, betrekken ze erbij en zetten ze aan tot een actieve rol. Een krachtige methode om ervoor te zorgen dat het geleerde ook beklijft en tot resultaten leidt. Mensen worden geen slaafse uitvoerders van de theorie, maar enthousiaste ambassadeurs van een nieuwe manier van werken. Onze trainingen zijn erop gericht dat studenten hun projecten tot een succes brengen. En daar profiteert uw bedrijf natuurlijk direct van.

Eerst de skills, dan de mindset

Allereerst werken we aan specifieke kennis. Daarmee kunnen managers en medewerkers straks zelf op projectbasis werken aan verbetering. Wanneer alle kennis op peil is, werken we aan houding en intenties. Willen ze wel meeveranderen? Geloven ze erin? Wat houdt ze tegen? Door ‘leading by example’ kunnen eventuele weerstanden doorbroken worden. Met name via coaching bereiken we hier positieve resultaten mee.

Lean of Six Sigma?

De splitsing tussen Lean en Six Sigma hebben wij altijd al in onze trainingen. Het is verstandig om Lean en Six Sigma los van elkaar te bestuderen. De filosofie en methodiek zijn wezenlijk verschillend. Een specialist zal in de praktijk die onderdelen van Lean en Six Sigma gaan toepassen die nodig zijn om het doel te bereiken.

Trainingen & Opleidingen op maat

ProjectsOne stemt alle trainingen & opleidingen af op uw specifieke wensen. Bovendien kunnen ze ook in-house worden gegeven.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de trainingen en opleidingen die ProjectOne verzorgt? Bekijk hieronder onze Six Sigma & Lean trainingen en opleidingen. Of neem contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Klik hier voor onze betaal- en inschrijfvoorwaarden.

 

 

Nieuw: Nu ook  bij ProjectsOne Yellow Belt Blended Learning. Een halve dag klassikaal les op een avond of op zaterdag en de rest van de studie genieten van onze online leeromgeving. Check hier de cursusdate en hier vind je meer info over deze leergang. 

Agenda