Essentiële technieken voor essentiële data

Wilt u de processen in uw bedrijf verbeteren? Dan is analyse van data noodzakelijk. Minitab is een uitstekende applicatie om u bij deze analyse te ondersteunen. De training Minitab Bootcamp behandelt de essentie van Minitab en geeft u een gezonde basis om met Minitab te kunnen werken. Ook is het een prima opfriscursus. Als enige in Nederland biedt ProjectsOne de training ‘Bootcamp Minitab’ aan. In 8 uur tijd wordt u helemaal bijgespijkerd in de ins en outs van Minitab. De cursus wordt desgewenst in het Nederlands of Engels gegeven. Bekijk onze Minitab Brochure (PDF) voor meer details.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 605,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda