Met een simpele routine naar Continu Verbeteren

“Ik wil de processen in mijn organisatie verbeteren, maar ik weet niet goed waar ik moet beginnen”.“We zijn al regelmatig met verbeteren bezig, maar ervaren toch een terugval in de resultaten”

Het geheim van Toyota ontrafeld

Jarenlang hebben we ons gefocust op de zichtbare kant van procesverbetering. Dankzij de Lean-methode hebben we uitstekende visuele instrumenten gekregen, zoals Kanbans of Andon-koorden. Of borden voor de dag- en weekstart. Visueel management was al die jaren een sleutelbegrip. Wat is nu de volgende stap?

Toyota Kata!

De Toyota Kata kwam tot stand na jarenlang onderzoek door Mike Rother in de Toyota-fabrieken. De methode richt zich namelijk op de onzichtbare laag (succes)factor van procesverbetering namelijk, mensen.  In de training Continu Verbeter Coach,  leert u hoe u een grootse verbetering kunt bewerkstelligen door deze in kleine behapbare stappen aan te pakken. De training duurt 1 dag. Bekijk onze Continu Verbeter Coach brochure (PDF) voor meer details.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 600,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda