Complexe veranderingen tot een goed einde brengen

De opleiding Lean Black Belt is een logisch vervolg op de Lean Green Belt training van ProjectsOne. Na afloop bent u als Lean Black Belt in staat een breed scala aan verbeterprojecten succesvol af te ronden. Een Lean Black Belt geeft leiding binnen de organisatie op het vakgebied Lean en is een actief ambassadeur. De Lean Black Belt is tevens de steun en toeverlaat van het management om hen in staat te stellen complexe veranderingen tot een goed einde te brengen. Bekijk onze Lean Black Belt Brochure (PDF) voor meer details.

Certificering
Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Lean Black Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering.

Projectbegeleiding
Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijds het uitvoeren van uw eerste Lean project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies. Indien gewenst komt de trainer een keer bij u langs om uw project samen door te nemen.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 4.700,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda