Iedere dag een stapje beter met behulp van Lean

De opleiding Continu Verbeteren is geschikt voor iedereen die op de eigen afdeling of binnen het eigen team met continu verbeteren aan de slag wil. Hierbij geeft u de voorkeur aan stapsgewijs verbeteren door de mensen zelf, waardoor verbeteringen geen projecten hoeven te worden. Na afloop van de training bent u in staat om op gestructureerde wijze te onderzoeken wat er beter kan in het team of op de afdeling. De Lean verbeterfilosofie biedt hiervoor structuur en instrumenten die toegankelijk en daardoor makkelijk toepasbaar zijn. Vervolgens krijgt u inzicht in de manier waarop u de verbeteringen kunt gaan doorvoeren en vasthouden. Ten slotte is verbeteren iets wat u gezamenlijk doet en ook dit aspect wordt belicht in de training. Samen verbeteren is essentieel om ervoor te zorgen dat de verbetering niet van voorbijgaande aard, maar duurzaam en blijvend is. Bekijk onze Continu Verbeteren brochure (PDF) voor meer details.

De Continu Verbeteren training is los van andere Lean trainingen, die onderdeel uitmaken van ons trainingsaanbod, te volgen.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 1.310,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda