Naar klantwaarde in 5 stappen

Wilt u uw organisatie klantgerichter maken? Zorg dan dat alle processen precies datgene opleveren waar uw klant behoefte aan heeft. Met de Lean methodiek zorgt u ervoor dat essentiële processen minder lang duren, efficiënter worden en minder fouten veroorzaken. Dat werkt voor iedereen prettiger. Het resultaat? Een ‘lean’ bedrijfsvoering met een bijbehorende winstgevendheid.

In de training staat een interactief spel centraal, het ‘bedrijf’ GET REAL. Alle Lean onderwerpen komen aan bod aan de hand van de 5 Lean-fasen: Value, Value Stream, Flow, Pull, Perfection. Door dit uitgebreid te behandelen en na te spelen wordt theorie in één klap praktijk. We bepalen de klantwaarde, maken dit meetbaar en visueel en brengen dit zonder interrupties en verspillingen naar de klant: op het moment dat die erom vraagt. En met Kaizen-events zorgen we continu voor verbetering. Wat voor uw organisatie resulteert in de optimale procesoplossing. Bekijk onze Lean Green Belt brochure (PDF) voor meer details.

Certificering
Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Lean Management certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering.

Projectbegeleiding
Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Lean project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies. Indien gewenst komt de trainer een keer bij u langs om uw project samen door te nemen.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 1980,- excl. btw.

 

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda