Soepele processen, snelle oplossingen

´Lean in One Day´ biedt een hands-on aanpak van de leerstof. Nadat u de basisprincipes kent, wordt u uitgedaagd deze direct toe te passen. Hierbij gaan theorie en praktijk hand in hand. De training zet u in beweging en stimuleert u om na te denken over de waarde voor de klant en uw rol en waarde in een proces. En daarmee ook vooral los te komen van het denken in afdelingen en losse taken. Zo wordt de term “Lean” concreet en toepasbaar. Ook laten we zien wat er bij de invoering van Lean komt kijken en wisselt ProjectsOne graag ervaringen uit.

Theorie ontmoet praktijk
De rode draad in de training is het spel “plak maar raak”. U zult ontdekken dat harder werken op den duur niet helpt, maar slimmer werken wel. U krijgt goed zicht op uw eigen bijdrage aan het totale proces en u zult ontdekken hoe de klant het ervaart want daar draait het om. Bekijk onze Lean in one day Brochure (PDF) voor meer details.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 600,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda