Excelleren in verandermanagement

Six Sigma heeft als doel de fouten in elk proces te reduceren. Met als resultaat een betere proceskwaliteit tegen lagere kosten en met tevreden klanten. De Master Black Belt staat aan de top van deze bewezen methode voor kwaliteitsverbetering. Hij moet 100% klaar zijn voor de meest complexe opdrachten en Black Belts kunnen aansturen. Zo’n stevige opdracht vereist een stevige opleiding! Bekijk onze Master Black Belt brochure (PDF) voor meer details.

Het lesprogramma is erop gericht om Master Black Belts te laten excelleren in drie rollen: Expert, Trainer / Coach en Program Builder. De opleiding omvat:

  • Diepgaande wiskundige kennis van alle Six Sigma & Lean tooling.
  • Diepgaande kennis in Lean-filosofie en toepassing.
  • Diepgaande kennis op het gebied van LSS Programma Management.
  • Achtergronden in toepassing van verandermanagement en coachingstechnieken.
  • Praktijkstage/bezoek in andere klantomgeving(en).
  • Begeleiden van Black Belts en hun projecten.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda