Processen doorzien en verbeteren vanuit de mens

Een bedrijf is gezond als de bedrijfsprocessen soepel lopen. Dat zich daarbinnen problemen kunnen voordoen, geldt voor elke organisatie. Gelukkig zit in de processen zelf meestal ook de oplossing. Met Six Sigma leert u de processen te doorgronden en van daaruit verbeteringen te vinden. Mensen staan hierbij altijd centraal. U wordt uitgebreid getraind in Define – Measure – Analyse – Improve – Control. Een met feiten en cijfers onderbouwde methode die werkt vanuit de mens, met de focus op het proces. Bekijk onze Six Sigma Green Belt brochure (PDF) voor meer details.

Na de Six Sigma Green Belt training kunt u bedrijfsproblemen oplossen en zorgen voor een verbetering van het bedrijfsresultaat. Een Green Belt project moet circa € 50.000 opleveren aan verbeteringen. Een grote verantwoordelijkheid, waar dan ook een gedegen training aan vooraf gaat.

Certificering
Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Green Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering.

Projectbegeleiding
Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Lean Six Sigma project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies. Indien gewenst komt de trainer een keer bij u langs om uw project samen door te nemen.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 3.480,- excl. BTW.

Inschrijven?

Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda