Succesvol verbeteren, succesvol coachen

Om processen goed te laten verlopen is het belangrijk dat alle medewerkers hetzelfde doel nastreven. Als Black Belt leert u – naast complexe opdrachten succesvol af te ronden – de Green Belts in uw organisatie te begeleiden en het management te coachen. Zodat veranderingen op elk niveau worden gedragen. Dit vergt een verdieping en verbreding van uw kennis van Six Sigma en een aanvulling op uw competenties als verandermanager. Deze training is daarom de perfecte aanvulling op uw training Six Sigma Green Belt.

De training bestaat uit een gezonde mix van theorie, voorbeelden en oefening. De theorie wordt op een toegankelijke manier behandeld, aan de hand van de 5 fasen: Define, Measure, Analyse, Improve en Control. U raakt vertrouwd met de meest gebruikte tools en de geleerde stof wordt dankzij voorbeelden uit uiteenlopende branches meteen toepasbaar. Tijdens de training kunt u er al mee aan de slag. Zo oefent u aan de hand van een realistische opdracht en worden ook projecten van uzelf en andere deelnemers uitgebreid besproken. De training omvat de Six Sigma Body of Knowledge onderwerpen van The American Society of Quality (ASQ) voor Black Belts. Bekijk onze Six Sigma Green Belt to Black Belt brochure (PDF) voor meer details.

Certificering
Wij adviseren om tijdens de opleiding ook daadwerkelijk een project uit te voeren op het werk. Na het afronden van minstens twee succesvolle projecten, kan via een theoretisch examen de officiële Green Belt certificering plaatsvinden. Kijk hier voor meer informatie over certificering.

Projectbegeleiding
Een training is pas waardevol als het geleerde in de praktijk wordt gebracht. De begeleiding van de trainer gaat dus verder dan de trainingsbijeenkomsten. Tijdens het uitvoeren van uw eerste Lean Six Sigma project kunt u de trainer altijd per mail of telefonisch benaderen voor vragen en advies. Indien gewenst komt de trainer een keer bij u langs om uw project samen door te nemen.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 5.790,- excl. btw.

Advies nodig?

Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda