Een lean organisatie begint bij uzelf

Lean is gericht op het maximaliseren van waarde voor de klant en het continu kritisch zoeken naar verdere verbetermogelijkheden. Maar hoe zit het met het maximaliseren van uw eigen toegevoegde waarde? Alleen door uw eigen werkwijzen goed op orde te hebben, kunt al uw petten, rollen en functies optimaal vervullen: vader, moeder, partner, collega, manager, vrijwilliger,… klant.

Rust, overzicht, en meer tijd!

Dit zijn de meest gehoorde reacties van deelnemers aan de training Personal Lean. Time Management helpt met het ‘leegmaken’ van je hoofd en het creëren van overzicht. Je gaat effectiever werken, met een hogere focus. Zo ervaar je meer tijd en rust, in zowel werk als privé. Bekijk onze Personal Lean brochure (PDF) voor meer details.

Inschrijven?
Voor trainingsdata gaat u naar de cursusagenda. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven.

Prijs training
Voor deze training betaalt u totaal € 600,- excl. btw.

Advies nodig?
Nog niet zeker welke cursus het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook alvast een optie nemen, zodat u verzekerd bent van een plaats in de training van uw voorkeur.

In-house training
Wilt u samen met collega’s een training volgen? Laat ProjectsOne dan de training in-company verzorgen. We ontwerpen graag een programma speciaal op maat voor uw organisatie. Meer weten? Bel 023- 707 81 15, of stuur een e-mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Agenda