Komt u dit bekend voor?

In een wereld die steeds sneller verandert, verandert ook de waarde voor de klant in een steeds hoger tempo. In beton gegoten visies en pagina’s lange plannen van aanpak behoren tot het verleden. Leren door te experimenteren en met het geleerde toewerken naar een volgend inzicht, dichtbij onze klant, is de nieuwe realiteit. Flexibiliteit is dus van essentieel belang en wordt alleen maar belangrijker en dit vraagt dus agility van je organisatie.

Bewegelijk worden is een kunst

Maar hoe word je nu een Agile organisatie? In deze introductietraining behandelen we de Agile principes, de herkomst en overhandigen we verschillende tools om in de praktijk mee aan de slag te gaan!  De volledige introductietraining duurt één dag, maar kan natuurlijk ook op maat gemaakt worden, en die onderwerpen behandelen die voor u als klant van hoogste waarde zijn.

Agile is niet alleen voor IT!

Tijdens de training gaan we vooral met het toepassen van de theorie aan de slag. In diverse praktische oefeningen kijken we waar we met Agile goede verbeteringen kunnen bereiken. Dit zorgt ervoor dat u hetgeen dat u leert makkelijker kunt vertalen naar uw eigen dagelijkse praktijk. In de training gaan we vooral met niet-IT gerichte praktijkcases aan de slag, om te ervaren dat Agile op bijna iedere omgeving valt toe te passen en helpt om de procesverbeteringen in kleine, behapbare verbeteringen. Bekijk onze AGILE introductie brochure.

In-company

Wilt u samen met collega’s een training volgen, dan kunt u de training in-company laten verzorgen. We kunnen ook programma’s speciaal op maat ontwerpen voor uw organisatie. Wilt u hier meer over weten? Bel 023- 707 81 15 of stuur een mail naar info@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Aanmelden

U kunt u voor deze training inschrijven op http://www.projectsone.nl/cursus-agenda of via telefoonnummer 023 – 707 81 15. Weet u niet precies welke training het beste aansluit bij uw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen u graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 023 – 707 81 15. U kunt in dit gesprek ook de mogelijkheid bespreken om een optie te nemen op een training. Hiermee reserveert u voor een bepaalde tijd een plaats bij een bepaalde training.

Agenda