• nl
 • Laatste nieuws 22-10-2019

  Twee nieuwe aanwinsten bij ProjectsOne

   De afgelopen maand heeft ProjectsOne maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Karin Mulder en Bas Blaauwgeers. Hieronder een kort stukje over deze twee talenten.

   Karin Mulder

   “De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op mogen doen met het verbeteren van (logistieke) processen. Het opzetten en ontwikkelen van een verbeterprogramma, in samenwerking met diverse teams en daar met elkaar mooie resultaten in neer te zetten, zijn zaken waar ik erg enthousiast van word en energie van krijg. Ik kijk er dan ook erg naar uit om de opgedane kennis breder toe te kunnen passen bij ProjectsOne en ander bedrijven te helpen in de groei van continue verbeteren!”

   Bas Blaauwgeers

   “De kern van knelpunten ontdekken, samen oplossingen bedenken en de verbeteringen implementeren. Dit zijn een aantal punten waar ik met veel energie aan werk. Kortom: verbeteren is mijn passie!

   Met een achtergrond in verbetertrajecten binnen horeca en catering, kijk ik enorm uit om bij ProjectsOne verschillende soorten organisaties verder te ontwikkelen in continue verbetering.”

   Bas en Karin: welkom in ons team!

   Verder praten?

   Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

   Of bekijk onze trainingen Trainingen
   publicaties

   Schrijf je in!

   * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.