• nl
 • Laatste nieuws 04-06-2018

  Tweede groep SVn’ers geslaagd voor de Lean Green Belt

  • green belt
  • Lean

  Onlangs heeft een zestal Green Belts van SVn uit handen van ProjectsOne het felbegeerde Lean Green Belt certificaat mogen ontvangen. Het is alweer de tweede groep SVn’ers die dit certificaat heeft verdiend. Tot nu toe een perfecte score van 100%, waarvoor mijn complimenten!

  De organisatie SVn investeert fors in het verbeteren van haar werkprocessen, om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen, van haar klanten. Om dit te realiseren, wordt gebruik gemaakt, van de Lean methodiek. Buiten de basis training “Lean Management” en de “Lean Sensei” voor de gevorderde verbeteraar en coach, is vorig jaar een start gemaakt met de zogenaamde “Lean Green Belt”. Op dit moment is een derde groep gestart met de opleiding en hun projecten zien er weer veelbelovend uit. Om in aanmerking te komen voor het Lean Green Belt certificaat moeten de cursisten een theoretisch en een praktijk examen met goed gevolg afleggen. Hier blijft het niet bij, want de cursisten gaan door met het verbeteren van processen. Trainer/consultant Marcel Suszka van ProjectsOne is zeer trots op de cursisten, maar zeker ook op SVn die dit traject in alle lagen van de organisatie ondersteund.

  Lean Green Belt certificaat ontvangen

   

  Verder praten?

  Wilt u meer weten over de trainingen, opleidingen en diensten van ProjectsOne? Bel 085 – 2012161 of stuur een mail naar info@projectsone.nl . ProjectsOne helpt u verder.

  Of bekijk onze trainingen Trainingen
  publicaties

  Schrijf je in!

  * Uw mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.