Op zoek naar een leuke uitdaging? ProjectsOne zoekt: Stagiair IT

september 7, 2017

Stagiair IT

Per direct hebben wij plaats voor een (parttime) stagiair/afstudeerder.

Over ons
ProjectsOne is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit 15 enthousiaste, ervaren professionals met uitgebreide kennis van het verbeteren van processen en organisaties. We voeren projecten uit, geven trainingen, doen coaching trajecten en begeleiden implementaties. Omdat een organisatie geen proeftuin is en veranderingen al complex genoeg zijn, gaan wij samen met onze klanten voor: in één keer goed.

Over jou
Je doet een MBO opleiding IT  of een gelijkwaardige studie.
Je gaat voor het bereiken van resultaten en bent flexibel. Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om verder te groeien en je te ontwikkelen en wij helpen je daar graag bij.

Over de functie
Je bent op ons kantoor verantwoordelijk voor het complete beheer van circa 100 laptops, tablets en smartphones. Denk hierbij ook aan inrichten, beveiligen, optimaliseren en eventueel standaardiseren van de KA apparatuur, diverse trainings- en examenlaptops, updaten van software conform onze standaarden en het opstellen van gebruikersovereenkomst voor collega’s met betrekking tot apparatuur. Tevens is er alle ruimte om verbeteringen door te voeren in hoe wij onze apparatuur inzetten, welke apparatuur het beste is voor de klus en welke procedures daar bij horen. Indien mogelijk kun je zelfs betrokken worden bij het opzetten, aanpassen en beheer van onze websites.

Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk vloeiend uitdrukken in het Nederlands en bij voorkeur ook in het Engels

Wat moet je in huis hebben?
Wij zoeken mensen met IQ en EQ; analytisch, sociaal vaardig en met een drijfveer collega’s te helpen succesvol te zijn. Daarnaast ben/heb  je:

  • Communicatief vaardig
  • Resultaatgericht
  • Flexibel
  • Goed relativeringsvermogen en gevoel voor humor

Wat bieden wij?
Een dynamische omgeving waar je heel veel ervaring op kunt doen.  Het beste team met verschillende achtergronden en disciplines. Een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie sleutelwoorden zijn. Het spreekt voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke stage pakket aanbieden, want wij zijn ook flexibel.
Een stage-vergoeding en het volgen van 1 van onze trainingen is natuurlijk vanzelfsprekend en zal in overleg worden vastgesteld.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Berna den Boer op 023-7078115 of stuur je reactie naar berna.denboer@projectsone.nl