Stage/afstudeerplaats voor Software Developer

mei 4, 2017

Stagiair Software Developer

Per direct hebben wij plaats voor een enthousiaste en leergierige stagiair/afstudeerder.

Over ons
ProjectsOne is opgericht in 2007 en bestaat inmiddels uit 14 enthousiaste, ervaren professionals met uitgebreide kennis van het verbeteren van processen en organisaties. We voeren projecten uit, geven trainingen, doen coaching trajecten en begeleiden implementaties. Omdat een organisatie geen proeftuin is en veranderingen al complex genoeg zijn, gaan wij samen met onze klanten voor: in één keer goed.

Over de functie
YouPlan werd ontwikkeld door ProjectsOne om onze klanten te helpen om complexe planningen flexibel in te vullen. YouPlan is bewezen succesvol en de vraag naar dit product stijgt met de dag.
Jouw stage zal bestaan uit het schrijven van unit tests, stories en andere mogelijke tests voor de components en functionaliteiten van een gaaf, cutting-edge start-up project dat volop in ontwikkeling is. Afhankelijk van de duur van de stage en voortgang kunnen jouw verantwoordelijkheden verder bestaan uit het schrijven van component en het beter technisch inrichten van enkele aspecten zoals communicatie frontend DAL met backend API, data schemas, frontend data caching en render-optimalisatie.
Je werkt in een enthousiast team samen om YouPlan tot een succes te maken.

Over jou
Je bent bezig met een MBO of HBO opleiding IT of een gelijkwaardige universitaire studie.
Je gaat voor het bereiken van resultaten en bent flexibel. Deze flexibiliteit geeft je de ruimte om verder te groeien en je te ontwikkelen en wij helpen je daar graag bij.

Wat moet je in huis hebben?
Wij zoeken mensen met IQ en EQ; analytisch, sociaal vaardig en met een drijfveer collega’s te helpen succesvol te zijn. Daarnaast ben/heb  je:

  • Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en flexibel, en beschikt over een goed relativeringsvermogen, met gevoel voor humor.
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift.
  • Ervaring met ReactJS (of vergelijkbare javascript frameworks).
  • Pre indien je ervaring hebt met unit tests, react-storybook, redux.
  • En eventueel ook met: python, django, django rest framework.
  • Bereidheid om regelmatig te werken in ons kantoor te Breukelen.

Wat bieden wij?
Een dynamische omgeving waar je heel veel ervaring op kunt doen. Het beste team met verschillende achtergronden en disciplines. Een informele cultuur, waar ruimte is voor eigen initiatief en waarin collegialiteit en communicatie de sleutelwoorden zijn. Het spreekt voor zich dat we op basis van jouw wensen het best mogelijke stage pakket aanbieden, want wij zijn ook flexibel.
Een stagevergoeding zal in overleg worden vastgesteld.

Geïnteresseerd?
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Berna den Boer op 023-7078115 of stuur je reactie naar berna.denboer@projectsone.nl