locatie:
Projectsone academy Breukelen
Dag
0
cursisten
0
waardering cursus:
5/5
prijs:
€ 549

Komt dit je bekend voor?

In een wereld die steeds sneller verandert, verandert ook de waarde voor de klant in een steeds hoger tempo. In beton gegoten visies en pagina’s lange plannen van aanpak behoren tot het verleden. Leren door te experimenteren en met het geleerde toewerken naar een volgend inzicht, dichtbij onze klant, is de nieuwe realiteit. Flexibiliteit is dus van essentieel belang en wordt alleen maar belangrijker en dit vraagt dus agility van je organisatie.

Bewegelijk worden is een kunst

Maar hoe word je nu een Agile organisatie? In deze introductietraining behandelen we de Agile principes, de herkomst en overhandigen we verschillende tools om in de praktijk mee aan de slag te gaan!  De volledige introductietraining duurt één dag, maar kan natuurlijk ook op maat gemaakt worden, en die onderwerpen behandelen die voor u als klant van hoogste waarde zijn.

Agile is niet alleen voor IT!

Tijdens de training gaan we vooral met het toepassen van de theorie aan de slag. In diverse praktische oefeningen kijken we waar we met Agile goede verbeteringen kunnen bereiken. Dit zorgt ervoor dat u hetgeen dat u leert makkelijker kunt vertalen naar uw eigen dagelijkse praktijk. In de training gaan we vooral met niet-IT gerichte praktijkcases aan de slag, om te ervaren dat Agile op bijna iedere omgeving valt toe te passen en helpt om de procesverbeteringen in kleine, behapbare verbeteringen op te delen.

Incompany

Wil je samen met collega’s een training volgen, dan kun je de training incompany laten verzorgen. We kunnen ook programma’s speciaal op maat ontwerpen voor jouw organisatie. Wil je hier meer over weten? Bel 085-2012161 of stuur een mail naar opleidingen@projectsone.nl voor een adviesgesprek.

Aanmelden

Kan via telefoonnummer 085-2012161. Weet je niet precies welke training het beste aansluit bij jouw leerbehoefte? Onze adviseurs helpen je graag verder. Bel voor een kosteloos adviesgesprek 085-2012161. In dit gesprek kun je ook de mogelijkheid bespreken om een optie te nemen op een training. Hiermee reserveer je  voor een bepaalde tijd een plaats bij een bepaalde training. Ben je er al uit dan kun je onderstaand formulier invullen en plannen we je deelname in en bevestigen deze per omgaande.

Deze cursus is inclusief lesmateriaal en lunch op locatie

Geïnteresseerd? Meld je dan nu aan of download de brochure...

Deze kunt u vinden in de footer aan de onderzijde van onze webpagina of vis de URL www.projectsone.nl/voorwaarden

Download de brochure