Skip to content

Smart Plannen

Uw planning flexibel verbeteren?

Flexibel planningsadvies?

Een planning, waar medewerkers worden toegewezen aan taken en/of hulpmiddelen, is een cruciaal onderdeel van uw bedrijfsvoering. Onderbezetting is net zo kostbaar als overbezetting. Vreemd genoeg bestaan beide fenomenen vaak naast elkaar en tegelijkertijd.

Alle planningen gaan uit van een forecast en een personeelsbezetting, de actualiteit heeft beide uitgangspunten achterhaald, zodra u ’s ochtends op het werk arriveert. 

Afhankelijk van uw organisatie, hebben wij ervaring in het veld dat bijvoorbeeld de inhuur van flexibele krachten met 20% kan worden teruggebracht.  Een ander voorbeeld is het reduceren van de werkbelasting voor allerlei mensen die maand, week, dag of dienstenroosters maken. Vreemd genoeg is de oplossing om veel minder zaken te plannen en over te gaan naar onze aanpak waarbij u razendsnel kunt anticiperen op de actualiteit.

Bekijk hier onze brochure over Smart Plannen.

Wilt u de beste planner voor uw bedrijf worden?

Heeft u het idee dat uw planning niet optimaal is of bent u binnen uw organisatie constant bezig met herplannen en bijsturen?

Want; wat is dat eigenlijk de beste planner of de beste planning?

De “beste planning” kan betekenen; laagste kosten, meeste flexibiliteit, minste leegloop of enig andere voorkeur. In de training wordt u geleerd om deze vraag voor uw specifieke omstandigheden te beantwoorden.

Meer weten?

Wil je meer weten over Smart Plannen van ProjectsOne? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek.

Flexibele Software oplossing voor uw planning. 

Heeft u het idee dat het maken van uw planning in uw systeem niet meer gaat of bent u constant bezig met aanpassen van de planning en raakt u het overzicht kwijt?

Loopt u vast met uw planning in Excel?

Veel organisaties maken de planning “gewoon” in Excel of een andere spreadsheet, maar als uw organisatie groeit, loopt u al snel tegen beperkingen aan. Bovendien bevat geen van de huidige planningstools een intelligentie waarmee u kunt kiezen voor: laagste kosten, meeste flexibiliteit, minste leegloop, snelste klaar of enig andere voorkeur. 

Ontdek wat de uiterst flexibele software van YouPlan voor uw organisatie kan betekenen en tegen welke zeer lage investering dit al kan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over YouPlan? Neem contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek of lees hier onze brochure.

Sign Up and Start Learning